Ana içeriğe geç Aramaya atla Ana navigasyona geç
Türkiye genelinde yerinde servis 6 yıla kadar Garanti Müşteriye özel üretim Sunucu ve Depolama Sistemleri Uzmanlığı 24/7 Kurulum Hizmeti

Dell 210-BJTT

210-BJTT Dell ile ROBO ve KOBİ sanallaştırması için Yüksek Performanslı kule sunucu mimarisi

210-BJTT Dell, tek soket verimliliği için tasarlanmış 4.5U tam kule PowerEdge platformudur ve Intel Xeon 6300 veya Xeon E-2400 işlemci ile dengeli I/O tasarımını birleştirerek şube ve uç nokta dağıtımları için optimize edilmiştir. 4 DIMM yuvasında DDR5 ECC UDIMM desteğiyle dizin servisleri, işbirliği yığınları ve hafif VM konsolidasyonu için öngörülebilir bellek performansı sağlar ve sessiz, ofis dostu bir form faktöründe servis edilebilirliği korur.

Depolama, operasyonel süreklilik için optimize edilmiştir: performans, kapasite ve hata alanlarına uygun RAID ve HBA denetleyici seçenekleriyle hizalanan 8 adede kadar sıcak takas SAS/SATA yuvası bulunur. Donanım RAID desteğiyle çift M.2 2280 NVMe önyükleme kapasitesi, işletim sistemi katmanını veri hacimlerinden izole ederken, PCIe Gen5/Gen4 genişletme alanı ek ağ bağlantısı, harici HBA'lar veya giriş seviyesi hızlandırma için tek genişlikte 60W GPU sağlar. 210-BJTT Dell, standartlaştırılmış yaşam döngüsü yönetimi ve uzaktan müdahale için iDRAC9'u Redfish ve OpenManage araçlarıyla entegre eder.

210-BJTT Dell’i Neden Tercih Etmelisiniz?

210-BJTT Dell, rafın pratik olmadığı ancak kurumsal güvencelerin zorunlu olduğu KOBİ ve ROBO sahaları için yüksek yoğunluk-performans oranını hedefler. Esnek RAID/HBA yolları, sıcak takas sürücü katmanları ve PCIe genişletme ile ölçeklenirken, yedekli sıcak takas güç seçenekleri kesintisiz çalışma odaklı dağıtımları destekler. Ayrıca, 210-BJTT Dell operasyonları, özel bant dışı yönetim ve modern yönetişim gereksinimlerine uyumlu güvenli tedarik zinciri özellikleri ile sadeleştirir.

Dell, PowerEdge sistemlerini servis edilebilirlik, telemetri tabanlı yönetim ve tekrar edilebilir platform doğrulaması etrafında tasarlar. 210-BJTT Dell; donanım yazılımı bütünlüğü kontrolleri, Silicon Root of Trust, Secure Boot, TPM 2.0 seçenekleri ve geniş depolama denetleyici uyumluluğu ile veri merkezi ve uç standartlarını karşılayan bu yaklaşımı yansıtır.

Ana Uygulamalar:

• Active Directory, dosya ve yazdırma servisleri
  • İşbirliği ve küçük işletme altyapısı
  • Hafif sanallaştırma (Windows/Linux host)
  • Uç veritabanları ve POS analitiği
  • Veri alımı ve küçük ölçekli ETL

Happyware Türkiye’de, 210-BJTT Dell için yapılandırma rehberliği, projeler için güvenilir kullanılabilirlik planlaması ve altyapı dağıtımları ile yaşam döngüsü standartlaştırma için tasarlanmış profesyonel sipariş-ten-teslim süreci dahil olmak üzere kurumsal BT’ye özel tedarik desteğinden yararlanırsınız.

Dell 210-BJTT Teknik Özellikleri

SKU Genel Bakış
T360 Tek Intel PowerEdge T360 Xeon 6300 / Xeon E-2400 İşlemci, 8x Hot-Swap Disk Yuvaları, 4x PCIe, 2x 700W Yedekli PSU
İşlemci
CPU Tek İşlemci
Intel Xeon 6300/Xeon E-2400
Intel Xeon Serisi İşlemciler
6th Nesil, Raptor Lake-E Refresh
Çekirdek Sayısı 8 adede kadar çekirdek
TDP 95W'a kadar cTDP desteği
Not
Soket
Soket Tipi ve Adedi 1x V (LGA 1700)
Sistem Belleği
Bellek 4x DIMM yuvası ECC DDR5 UDIMM, 128GB'a kadar RAM
RAM Yapılandırması Single-Rank, Dual-Rank
Not
Depolama ve Denetleyici Yapılandırması
Sürücü Yuvaları 8x 2.5", 3.5" SATA/SAS Çıkarılabilir Disk Yuvası
M.2 Yuvaları 2x M.2 yuva , Arayüz: NVME , Form Faktörü: M.2 2280 , M-Key
RAID HBA355i/PERC H355/PERC H755, RAID Desteği
Not
Genişletme Yuvaları
PCI-Express (PCIe) Yapılandırması 2x PCIe 4.0 x8 Full-Height Half-Length yuvası
1x PCIe 5.0 x16 Full-Height Half-Length yuva
1x PCIe 4.0 x1 Full-Height Half-Length yuva
IPMI / BMC Desteği Evet
Not
Anakart Üzerindeki Bileşenler
Yonga Seti Modeli Intel C262
G/Ç Bağlantı Noktaları
USB 1x Micro-USB AB (harici), 4x USB 3.2 Gen 1 Type-A (harici), 3x USB 2.0 Type-A (harici), 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A (dahili)
Video 1x VGA
Ön Panel USB
Not
Sistem Soğutması
Dahil / Desteklenen Fanlar Evet
Soğutucu Adedi 2
Hava Körüğü Hayır
Hava Kılavuzu Adedi 0
Sıvı Soğutmalı Hayır
Not
Güç Kaynağı
2x 700W Redundant Yedekli PSU Güç Kaynakları 80 Plus Titanium Seviyesi
Güç Kaynağı Soğutucusu No
Not
Yönetim / İşletim Sistemi / Sertifikalar
İşletim Sistemi Uyumluluğu / Desteklenen Red Hat Enterprise Linux
SUSE Linux Enterprise Server
Ubuntu
VMware ESXi
Windows Server
Yönetim Yazılımı CloudIQ for PowerEdge plug in, iDRAC Direct, iDRAC RESTful API with Redfish, iDRAC Service Module, iDRAC9, OpenManage Enterprise, OpenManage Enterprise Integration for VMware vCenter, OpenManage Integration for Microsoft System Center, OpenManage Integration for Windows Admin Center, OpenManage Power Manager plugin, OpenManage Service plugin, OpenManage Update Manager plugin
BIOS Bilgisi
BIOS unspecified
Uyumluluk Sertifikaları 80 Plus Platinum
80 Plus Titanium
CC-TCG
Energy Star
Not
Diğer Özellikler
Form Faktörü Full-Tower
Düğüm Sayısı 1 Düğüm
Uygunluk Server
Performans Sınıfı Mid-Range
Kullanım Alanı Big Data, Database, Enterprise, Edge Computing, Small Business, Virtualization
Genişlik 175 mm
Yükseklik 382.5 mm
Derinlik 579.72 mm
Ağırlık 25.1 kg

0 in 0 değerlendirme

5 yıldız üzerinden 0 ortalama puanı

Yorum bırakın!

Deneyimlerinizi diğer müşterilerle paylaşın.